Servicii

Fie că bunurile v-au fost avariate sau distruse, fie că ați suferit o vătămare corporală, fie că ați pierdut o rudă apropiată, aveți la dispoziție un arsenal legal care, cu ajutorul nostru, poate fi pus în mișcare pentru valorificarea cât mai eficientă a drepturilor și intereselor dumneavoastră ca persoane păgubite.

Oferim:
  • consultanță, asistență și reprezentare juridică pentru persoanele ce au suferit un prejudiciu material sau moral ca urmare a unui accident de circulație (în faza de urmărire penală, judecată, executare silită, în fața autorităților și a firmelor de asigurare);
  • consultanță și asistență juridică în legătură cu interpretarea și aplicarea dispozițiilor legale din domeniul asigurărilor;
  • consultanță privind interpretarea și aplicarea contractelor de asigurare, asistență și reprezentare în litigiile izvorâte din acestea;
  • consultații privind sfera răspunderii delictuale și contractuale, în general.
Avocat Daune ⋆ Consultanță, asistență și reprezentare juridică dacă ați suferit un prejudiciu material sau moral ca urmare a unui accident de circulație.

Urmarirea penală

În faza imediat următoare producerii accidentului, o perioadă în care victima este complet distanțată de realitate din cauza șocului și a suferinței, este nevoie de persoane competente și înțelegătoare care să îi fie alături. Contați pe noi în demersul de a obține într-un timp cât mai scurt certificatul medico-legal sau cel de necropsie, în acela de a formula în timp plângerea prealabilă, acolo unde este nevoie. Noi vă vom reprezenta și asista pe tot parcursul urmăririi penale, vom participa la audierea de martori și la efectuarea întregului probatoriu. Vom formula obiectivele expertizei tehnice și ale celei criminalistice, precum și eventuale obiecțiuni la rapoartele prin care se vor concretiza acestea. Vom face demersuri pentru accelerarea procedurilor din această fază, fiind cunoscută durata mare de timp spre care ea care tinde, în lumea reală. Ne vom asigura că, pe baza probelor, sa fie data o soluție justă. Vom ataca eventualele soluții de ne trimitere în judecată.

Faza de judecată

În aceasta fază, în general, au cel mai mult de suferit victimele care cad în plasa “vânătorilor de recompense”, a acelor SRL uri care nu au dreptul de a reprezenta persoanele păgubite în instanță și care se limitează numai la negocieri directe cu asigurătorul. În faza de judecată aveți nevoie de un avocat. De unul adevărat. Un SRL nu vă poate reprezenta în instanță. Și chiar de ar avea dreptul, nu ar ști cum. Apelați la serviciile noastre avocățesti. Este nevoie de experiență, tenacitate, vigilență și elocvență pentru apărarea cauzei dumneavoastră. De la formularea cererii de chemare în judecată sau a acțiunii civile, pana la redactarea concluziilor și a cailor de atac, știm exact ce și cum trebuie făcut.

Faza de executare silită

Aveți o hotărâre judecătorească definitivă, dar cum o valorificați? De multe ori, asigurătorul nu va trece la executarea benevola a unei hotărâri. Aveți nevoie de un avocat care să urnească lucrurile, prin formularea unei notificări în termeni ultimativi sau printr-o cerere de executare silită. Din păcate, uneori trec ani de zile de la producerea accidentului până la obținerea unei hotărâri definitive. Dar nici acum nu s-a terminat așteptarea. Noi vă scutim de agonia altor nenumărate luni de așteptare și frustrare inutilă.

Negocierea directă

Pentru noi, ca avocați, este cel mai lesne să vă reprezentăm în negocieri directe cu firmele de asigurare. Pentru societățile comerciale de pe piață, care fără îndoială au bătut la ușa dvs și v-au oferit serviciile, este tot ce pot și sunt îndrituite sa facă. Pentru noi este doar una dintre variantele avute în calcul pentru valorificarea drepturilor dvs. Dar, chiar și numai în cadrul unor astfel de negocieri, putem face pentru dumneavoastră mai mult decât pot alții, căci suntem avocați specializați.