Echipa

Misiunea noastră este să ne punem la dispoziția victimelor accidentelor rutiere, cu întrega noastră competență și capacitate profesională, pentru ca ele sa obțină cel mai bun rezultat din situațiile cu totul nefericite în care se găsesc.

Avocat Daune ⋆ Consultanță, asistență și reprezentare juridică dacă ați suferit un prejudiciu material sau moral ca urmare a unui accident de circulație.

Lucian Prihor

Lucian Prihor este un avocat tânăr, dar cu o vastă experiență în domeniu. Întreaga sa energie s-a concentrat, de mulți ani de zile, pe înțelegerea problematicii accidentelor rutiere și pe ajutorul pe care poate sa îl dea, în cadrul profesiei, victimelor acestor nefaste evenimente.
Un suflet deschis și extrem de comunicativ, va fi bucuros să vă sprijine și să vă reprezinte, în relaționarea cu organele judiciare și cu firmele de asigurare. Din anul 2010, Lucian Prihor este membru al Baroului Iași.

Ciprian Mihai Câșlariu

Ciprian Mihai Câșlariu este membru al Baroului Iași din anul 2003, licențiat în Drept și Filosofie în cadrul Universității Al. I. Cuza din Iași, cu master finalizat în Drept și Afaceri Internaționale în cadrul aceleiași Universități, este un om al argumentelor, un dialectician, un avocat pledant cunoscut și respectat. În focul dezbaterilor judiciare, pe baricadele instanțelor, este omul de care aveți nevoie.