Despre noi

Victimele accidentelor rutiere au drepturi. De fapt, orice prejudiciu suferit în orice circumstanță (cu excepția vinovăției proprii), dă naștere la dreptul de a primi despăgubiri.
De multe ori aceste drepturi nu sunt cunoscute, și chiar dacă sunt cunoscute, sunt greu de valorificat. Hățișul legislativ și disfuncționalitățile sistemului judiciar reprezintă obstacole insurmontabile pentru justițiabilul solitar. Asistența juridică specializată, calificată în domeniul daunelor, se impune ca o necesitate, dacă doriți să beneficiați de o compensare reală și completă a prejudiciului suferit de dumneavoastră.

Avocat Daune ⋆ Consultanță, asistență și reprezentare juridică dacă ați suferit un prejudiciu material sau moral ca urmare a unui accident de circulație.

Răul s-a întâmplat. Suferința și paguba rămân. Dar ce puteți face, în aceasta situație, din punct de vedere legal? Ce drepturi aveți? Cum le valorificați? La ce să vă așteptați? Și nu în ultimul rând, la cine să apelați?
Din păcate, s-a creat pentru probleme precum cea a dumneavoastră o adevărată “piață” a serviciilor în care și-au făcut loc persoane fizice sau juridice care nu au nici competența, nici dreptul de a se afla acolo.
Suntem o echipă de avocați cu mulți ani de experiență în spate, cu multe cazuri la activ, în care am ajutat victime sau rude ale victimelor accidentelor rutiere. Pentru noi vorbesc faptele.
În primul rând, avem dreptul de a vă consilia și reprezenta. În al doilea rand, avem competența, abilitățile și experiența necesare. Nu în ultimul rând, știm prin ce treceți și de ce aveți nevoie.
Dați-ne șansa de a vă ajuta!